Olympisk sport,  Olympiske,  Santa Monica,  Strand,  Strand volleyball

Strand volleyball

Beachvolleyball ligner meget indendørs stil volleyball. Dybest set har du to hold på hver side af nettet. Disse hold består af to eller flere spillere.

Den største forskel mellem beachvolleyball og almindelig volleyball er indstillingen. Naturligvis er beachvolleyball spillet på en strand. Dette gør en stor forskel i det træk, du bærer, mens du spiller. Ofte spiller folk der spiller beachvolleyball i deres badedragter, shorts, tanktoppe eller andre almindelige badebukser.

Historie af Beachvolleyball

Beachvolleyball blev opfundet på strande i Santa Monica, Californien i 1920’erne. Ved 1930’erne spillede folk på europæiske strande også beachvolleyball. I 1940’erne begyndte turneringsspillet, hvor turneringer blev afholdt i det sydlige Californien-område til trofæer og priser. I 1996 gjorde de olympiske lege beachvolleyball en officiel olympisk sport. Hvis du kan lide væddemål på sport, så prøv de nyeste Unibet odds.


Kai Hendry – 2007


Neo_II – 2010

For at vide mere om beachvolleyball og reglerne i detaljer, besøg http://www.fivb.org/DA/BeachVolleyball/

Forskel mellem indendørs volleyball og beachvolleyball

– Strandbanen er mindre. Slutlinierne er ikke så dybe, det er noget at tage højde for. Målingerne for en strandbane er 8 meter ved 8 meter for hver side af nettet.

– Beachvolleyball har ingen rotationsregler som indendørs volleyball har. Den mest oplagte grund til dette er, at der kun er to spillere på et hold.

-Indendørs volleyball giver mulighed for dobbelt hits, men beachvolleyball gør det ikke. Som tidligere nævnt er det ikke tilladt for beachvolleyball spillere at kontakte bolden under servering, og det gælder også at grave en spike. Af en eller anden grund er disse ting tilladt i indendørs volleyball.

– Noget meget forskelligt fra indendørs volleyball er, at i strandvolleyball er en blok tæller som et hit. Enhver berøring på nettet tæller.

Beach Volleyball  magasiner og onlinesteder tilbyder information, øvelser, træning og færdigheder, der kan hjælpe dig. Hvis du er på udkig efter smukke strande til at spille beachvolleyball, kan du søge online til dette formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *