Eventyrlystne,  ferie,  Mauritius,  Snorkling,  Steder,  Surfing,  Vindsurfing

Vandsport at nyde under din ferie i Mauritius

Fiskeri: Som en del af din ferie, tilbyder Mauritius dig nogle af verdens bedste fiskeriområder. Fra storfisk til mindre sportsfisk kan du nyde alle slags fiskeri. For mere professionelle og erfarne lystfiskere, Blue Marlin (nogle kan veje næsten 1500 lbs) er præmien fangst!

Snorkling og scuba-dykning: De lavvandede backwaters og bugter i Mauritius giver dig mulighed for at nyde det marine liv tæt på og personlige! Tag et dykke og indtast en uberørt blå verden af ​​krystalklart vand med en livskraft i det marine liv sjældent set.

Surfing: Tamarin Bay er en af ​​verdens bedste surfing steder, hvor professionelle surfere fra hele verden kommer til at fange de massive bølger. Havet her er dog uforudsigeligt, og du kan ikke altid finde store vandmure. For den mindre konkurrencedygtige ferie – sjov slags surfing vil havene dog give dig masser af surf.

Wind Surfing: Når det kommer til at have det sjovt i ferien, har Mauritius alt. Vindsurfing er både spændende og atletisk, mens du slapper af på samme tid. Nyd de store vind og saltvandsstrømme, når du skærer over havet på en let sejlbræt hele dagen lang.

Vandski: At være trukket over vandet med ski på en super hurtig fartøjsbåd er et af de mest vanedannende adrenalin-rusninger nogensinde! Selvom du ikke er den super spændte eventyrlystne slags person, skal du bare prøve vandski en gang og opdage en ny side af dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *